Opće informacije

Broj stanovnika 4.680

Površina 41,76 km2

Kontakt telefon: 021/ 848 064

Otvoreni natječaji

Nema.

Obavijesti o odvozu glomaznog otpada

 

 

OBAVJEŠTAVAJU SE MJEŠTANI GRUBINA DA ĆE OPĆINA PODBABLJE ORGANIZIRATI ODVOZ GLOMAZNOG KUĆNOG OTPADA (NAMJEŠTAJ, BIJELA TEHNIKA I SL.),  PA VAS  MOLIMO DA DOVEZETE OTPAD KOD LASIĆA VRILA-MARKANOVI BORI S KOJEG ĆE SE 17.11.2016. (ČETVRTAK) OTPAD ODVESTI NA DEPONIJ.

 

OBAVJEŠTAVAJU SE MJEŠTANI HRŠĆEVANA DA ĆE OPĆINA PODBABLJE ORGANIZIRATI ODVOZ GLOMAZNOG KUĆNOG OTPADA (NAMJEŠTAJ, BIJELA TEHNIKA I SL.),  PA VAS  MOLIMO DA DOVEZETE OTPAD NA „BIOŠIĆA LOKVU“ S KOJE ĆE SE 17.11.2016. (ČETVRTAK) OTPAD ODVESTI NA DEPONIJ.

 

OBAVJEŠTAVAJU SE MJEŠTANI IVANBEGOVINE DA ĆE OPĆINA PODBABLJE ORGANIZIRATI ODVOZ GLOMAZNOG KUĆNOG OTPADA (NAMJEŠTAJ, BIJELA TEHNIKA I SL.),  PA VAS  MOLIMO DA DOVEZETE OTPAD NA MAKADAMSKI PUT PREMA ANTUNOVIĆIMA (PROŠIRENJE) S KOJEG ĆE SE 17.11.2016. (ČETVRTAK) OTPAD ODVESTI NA DEPONIJ.

 

OBAVJEŠTAVAJU SE MJEŠTANI KAMENMOSTA DA ĆE OPĆINA PODBABLJE ORGANIZIRATI ODVOZ GLOMAZNOG KUĆNOG OTPADA (NAMJEŠTAJ, BIJELA TEHNIKA I SL.),  PA VAS  MOLIMO DA DOVEZETE OTPAD NA PROŠIRENJE KOD VRLJIKE  S KOJEG ĆE SE 17.11.2016. (ČETVRTAK) OTPAD ODVESTI NA DEPONIJ.

 

OBAVJEŠTAVAJU SE MJEŠTANI KRIVODOLA DA ĆE OPĆINA PODBABLJE ORGANIZIRATI ODVOZ GLOMAZNOG KUĆNOG OTPADA (NAMJEŠTAJ, BIJELA TEHNIKA I SL.),  PA VAS  MOLIMO DA DOVEZETE OTPAD KOD LASIĆA VRILA– MARKANOVI BORI S KOJEG ĆE SE 17.11.2016. (ČETVRTAK) OTPAD ODVESTI NA DEPONIJ.

 

OBAVJEŠTAVAJU SE MJEŠTANI POLJICA DA ĆE OPĆINA PODBABLJE ORGANIZIRATI ODVOZ GLOMAZNOG KUĆNOG OTPADA (NAMJEŠTAJ, BIJELA TEHNIKA I SL.),  PA VAS  MOLIMO DA DOVEZETE OTPAD NA LOKACIJU „GOLO BRDO“ S KOJEG ĆE SE 17.11.2016. (ČETVRTAK) OTPAD ODVESTI NA DEPONIJ.

 

OBAVJEŠTAVAJU SE MJEŠTANI PODBABLJA GORNJEG DA ĆE OPĆINA PODBABLJE ORGANIZIRATI ODVOZ GLOMAZNOG KUĆNOG OTPADA (NAMJEŠTAJ, BIJELA TEHNIKA I SL.),  PA VAS  MOLIMO DA DOVEZETE NA STARI PUT ISPOD CRKVE SV. MARKA S KOJEG ĆE SE 17.11.2016. (ČETVRTAK) OTPAD ODVESTI NA DEPONIJ.

 

 

OBAVJEŠTAVAJU SE MJEŠTANI DRUMA DA ĆE OPĆINA PODBABLJE ORGANIZIRATI ODVOZ GLOMAZNOG KUĆNOG OTPADA (NAMJEŠTAJ, BIJELA TEHNIKA I SL.),  PA VAS  MOLIMO DA DOVEZETE OTPAD NA LOKACIJU „KRNJEVICE“ S KOJE ĆE SE 17.11.2016. (ČETVRTAK) OTPAD ODVESTI NA DEPONIJ.