Europska unija 

Naziv projekta

“RIBICA”-Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja

Vrijednost projekta

2.139.250,00 kuna

EU sufinanciranje projekta:

2.139.250,00 kuna

Razdoblje provedbe projekta:

19. studeni 2018. – 19. svibnja 2021.

Svrha i cilj Projekta:

Svrha Projekta je doprinijeti usklađivanju poslovnog i obiteljskog života obitelji s uzdržavanim članovima uključenim u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

 

S ciljem demografske obnove Općine Podbablje osigurati ćemo mjere koje će zadovoljiti potrebe roditelja kako bi uskladili obiteljski i poslovni život te djeci pružili kvalitetan boravak u vrtiću sa zadovoljenjem svih njihovih potreba. 

 

Produljenjem radnog vremena i pružanjem roditeljima mogućnosti poslijepodnevnog rada vrtića, zaposliti će se jedna odgojiteljica na puno radno vrijeme za grupu šestosatnog programa za 20 djece, jedna odgojiteljica na pola radnog vremena za uslugu produljenog boravka za 5 djece, jedan odgojitelj za provođenje ranog učenja engleskog jezika dva puta tjedno po 30 minuta ugovorom o djelu  i jedna spremačica na pola radnog vremena. 

 

U sklopu projekta definirali smo i trošak prehrane za djecu u poslijepodnevnom boravku.

Jačanjem kapaciteta stručnjaka pružiti će se kvalitetna obuhvaćenost djece na svim područjima predškolskog odgoja. Projektom se planiraju održavati radionice i seminari za 10 zaposlenika vrtića, na mjesečnoj bazi kroz 30 mjeseci.

Planirano je i zapošljavanje jednog stručnog suradnika edukacijskog rehabilitatora ili logopeda  na puno radno vrijeme te nabava stručne literature koja će odgojiteljima omogućiti kvalitetniji rad.

 

U sklopu projekta planirana je kupnja opreme do 300.000,00 kuna , a koja će uključivati nabavku garderoba, ormarića, didaktičkih i senzomotoričkih igračaka i ostale opreme koja će djeci pružiti kvalitetniju uslugu boravka u vrtiću.

Korisnik:

Općina Podbablje

Partner:

Dječji vrtić Ribica

Voditelj projekta:

Poduzetnički centar Vrgorac d.o.o.

Promidžba i vidljivost projekta:

Petrichor media, obrt za promociju i marketing

Administracija:

Obrt COMP.ING

Kontakt osoba za više informacija

Mate Matković – podbablje@podbablje.hr

Aktualno iz projekta “Ribica”

 

Započinje nova pedagoška godina u DV Ribica

Započinje nova pedagoška godina u DV Ribica

Poštovani roditelji, u ponedjeljak, 6. rujna 2021., započinje nova pedagoška godina uz preporučene mjere HZJZ. Svim roditeljima i djeci želimo dobrodošlicu i ugodan boravak u našem vrtiću! Veselimo se Vašem dolasku! JUTARNJI PROGRAM         7:15 – 13:00 POPODNEVNI...

Procedura ispisa djeteta iz vrtića

Procedura ispisa djeteta iz vrtića

Poštovani roditelji, u slučaju odlaska Vašeg djeteta iz Vrtića (zbog preseljenja, polaska u osnovnu školu ili nekog drugog razloga), molimo Vas da najmanje 15 dana unaprijed (u skladu s potpisanim ugovorom) pošaljete ili dostavite popunjeni i potpisani Zahtjev za...

Produljeni boravak u DV Ribica

Produljeni boravak u DV Ribica

I u novoj kalendarskoj godini prakticira se produljeni boravak u DV Ribica, a sve u sklopu projekta “Ribica”- Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, Navedeni program provodi odgojiteljica Mateja Kujundžić.

Aktivnosti u poslijepodnevnoj smjeni u DV Ribica

Aktivnosti u poslijepodnevnoj smjeni u DV Ribica

Odgojiteljca Katarina Jonjić provodi aktivnosti u poslijepodnevnoj smjeni  DV u sklopu projekta “Ribica”- Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u kojima je najveći fokus na didaktičkim igračkama, kreativnosti i samostalnosti...

Skip to content