Program "Zaželi - ostvari" u Općini Podbablje

Naziv projekta

Zaželi – ostvari

Operativni program

Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Ukupan iznos projekta:

1.794.302,00 kn

financira se u 100%-nom iznosu iz Europskog socijalnog fonda

Razdoblje provedbe projekta:

30  mjeseci

Broj dobivenih paketa:

Broj zaposlenih žena

Broj krajnjih korisnika

O projektu “Zaželi – ostvari”

 

Kroz projekt je zaposleno 10 žena pripadnica ciljane skupine s područja Općine Podbablje koje pružaju usluge potpore i podrške za 59 krajnjih korisnika.
Ciljana skupina su teže zapošljive žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem, žene s invaliditetom, žene žrtve trgovanja ljudima, žene žrtve obiteljskog nasilja, beskućnice te dugotrajno nezaposlene žene u službenoj evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Krajnjim korisnicima će se kroz projekt pružati pomoć u svakodnevnim aktivnostima; pomoć u održavanju stambenih prostorija, dostava lijekova i namirnica, pomoć u osobnoj higijeni, pomoć u pripremi obroka te podrška kroz razgovore i druženje, odnosno pomoć u socijalnoj integraciji.

Voditelj projekta: Tomislav Kujundžić – Lujan, mag.iur.

 

Opis poslova:

Provedba projekta, preveniranje poteškoća, ispunjavanje obveza partnera, zaposlenika i projektnog tima, komunikacija s partnerima i ciljanim skupinama, izrada zahtjeva za nadoknadom sredstava, monitoring i izvještavanje.

Koordinatorica projekta: Željka Kujundžić, bacc.oec.

 

Opis poslova:

kontrola rada žena zaposlenih kao gerontodomaćica, kontrola uspješnosti provedbe, kontrola i analiza dnevnika rada, komunikacija i kontrola krajnjih korisnika.

Kontakt

 

e-mail: zazeli@podbablje.hr
tel: 021 848 064

Djelatnice programa “Zaželi – ostvari”

 

Aktualno iz programa “Zaželi – ostvari”

 

Nove epidemiološke mjere

Nove epidemiološke mjere

Uzročno sve lošijoj epidemiološkoj situaciji na području Imotske krajine, na današnjem sastanku Stožer civilne zaštite Grada Imotskog donio je nove mjere. Mjere će se proslijediti na više razine i po njihovu prihvaćanju stupit će na snagu. Radi se o sljedećim mjerama:...

DJELATNICE PROJEKTA ZAŽELI – OSTVARI

DJELATNICE PROJEKTA ZAŽELI – OSTVARI

Projektom „Zaželi – ostvari“ zaposleno je ukupno 10 žena koje djeluju na području Općine Podbablje. Žene su zaposlene kao gerontodomaćice te svakodnevno obilaze više od 60 korisnika s područja Općine. Što one same o svojim ovim izazovima u ovom projektu pročitajte u...