Objave|

Poštovani sugrađani,

posebno iz Poljica i Krivodola.

Obavještavamo Vas da je u tijeku katastarska izmjera i uspostava zemljišne knjige za katastarsku općinu Postranje gdje ima dosta vlasnika iz Poljica, Krivodola i općine Podbablje posebno na područjima ”Pod Lukom”, ”Dilima”, ”Zagvoškim dilima” itd.

Pozivi sa točnom lokacijom i točnim vremenom izmjere su poslani poštom.

Međutim, podaci adresa i imena nisu ažurni ni točni, tako da dio Vas nažalost neće dobiti  poziv poštom.  U prilogu je karta rasporeda mjerenja kako biste mogli pogledati kad je Vaša parcela na redu.

U navedeno vrijeme je potrebno doći na parcelu, čak i ponijeti papire kojim potkrepljujete svoje vlasništvo (rješenja o nasljeđivanju, kupoprodajne ugovore itd.).

PRIJE SAMOG TERMINA POTREBNO JE OBAVIJESTITI SUSJEDE I ZAJEDNO S NJIMA OBILJEŽITI SVOJU MEĐU KOLCEM ILI ŽELJEZNOM OZNAKOM.

Završili smo s periodom adaptacije, biti ćemo primorani dijeliti kazne ukoliko vlasnici ne budu omeđavali svoje parcele.

Naglašavamo da izmjeru rade tri tvrtke izvođača: Aces d.o.o. iz Zadra, Geodetski zavod d.d. iz Splita i Geoprem d.o.o. iz Osijeka. Svaka tvrtka ima svoj teritorij katastarske općine Postranja za koji radi izmjeru.

Za informacije o izmjeri dijela k.o. Postranje sa karte koju trenutno radi tvrtka Geoprem d.o.o. iz Osijeka javite se izvođaču:

Ivan Sambunjak, mag. ing. geod. et geoinf.

Mob: 092 233 5366

KARTU RASPOREDA MOŽETE PREGLEDATI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Close Search Window
Skip to content