Objave|

Na Kamenmostu, na adresi Trg Ivana Pavla II 7,  prošlog je tjedna otvorena nova ordinacija dentalne medicine dr. Mirne Đuzel Ujević. 

Ordinacija je opremljena najnovijom tehnologijom, omogućujući brze i točne dijagnostičke postupke, kao i tretmane koji postavljaju visoke standarde u dentalnoj medicini. Uz to, interijer ordinacije pažljivo je osmišljen da bi pacijentima pružio opuštajući i ugodan ambijent. Posebna pažnja posvećena je i informiranju pacijenata  o važnosti oralne higijene i preventivnih mjera.

Tijekom svečanog otvorenja, brojni gosti i kolege imali su priliku razgledati prostore ordinacije, upoznati se s ponudom tretmana i čuti o viziji dr. Đuzel Ujević za budućnost stomatološke skrbi.

Vizija dr. Đuzel Ujević za ordinaciju bila je jasna: kreirati prostor gdje će se pacijenti osjećati kao kod kuće, znajući da su u najboljim rukama. “Pacijent je uvijek u središtu naše pažnje. Želimo da svatko tko zakorači u našu ordinaciju osjeti toplinu i sigurnost te da je uvjeren kako će dobiti najkvalitetniju njegu”, istaknula je dr. Đuzel Ujević tijekom otvaranja. 

Osim toga, što je posebno važno istaknuti, ordinacija dr. Đuzel Ujević stvorena je po mjeri pacijenata. Ordinacija je partner sa HZZO-om te trenutno vrši upis novih pacijenata, a upisati se moguće putem poziva na telefonski broj ordinacija 021 789 798 ili dolaskom na adresu Trg Ivana Pavla II 7. Ordinaciju je moguće kontaktirati i putem profila na društvenim mrežama Instagram i Facebook

Radno vrijeme ordinacije dentalne medicine je parnim datumima ujutro, neparnima poslijepodne. Ordinacija također posluje i privatno te se za pregled moguće naručiti telefonskim putem.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Close Search Window
Skip to content