Vijesti|

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

U nedjelju, 5. listopada 2017. održana je treća sjednica Savjeta mladih Općine Podbablje.

Sjednica je započela u 15:30 pod predsjedanjem Slavka Blažića aktualnog predsjednika Savjeta mladih iz Podbablja (SM).
Nakon uvodnih riječi i izglasavanja dnevnog reda te zapisnika s prethodne sjednice, predsjednik je prepustio riječ gostu sjednice, načelniku Anti Kujundžiću.

Budući da je 3. točkom dnevnog reda predviđena rasprava o pojedinačnim prijedlozima projekata za nadolazeću godinu, načelnik je krenuo u tom tonu pa je iznio svoje mišljenje o tome na što bi savjet mladih trebao biti usmjeren po tom pitanju. 


Najveći je naglasak stavljen na traženje prostora u kojem će se realizirati planovi SM i na određene edukacijske programe.
Svi prisutni iznijeli su ideje za poboljšanje mnogih područja života mladih naše Općine. 


Neki od prijedloga su: repeticije za školarce naše Općine, volonterske aktivnosti, radionice za vrijeme blagdana koje slavimo u našoj Općini, posjet mladih Vukovaru, tečaj talijanskog jezika za djecu i mlade, humanitarne akcije za vrijeme Božića i Uskrsa, brošura “Malena mjesta srca moga”, mjesečna druženja mladih naše općine i sl..
Unutar nekih od navedenih projekata zamišljene su razne edukacije, radionice, akcije, kvizovi, igre, festival znanosti, rekreativni susreti, gostujuća predavanja, tribine, predstave i još mnogo toga.
Do kraja slijedećeg tjedna predviđeno je sve ove ideje objediniti u jedan konkretan financijski plan, koji će biti poslat na odobrenje. 


Veseli nas što će SM krenuti u realizaciju predviđenog i jamčimo im punu potporu.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://www.podbablje.hr/wp-content/uploads/2017/11/smm.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Close Search Window
Skip to content