Objave, Zaželi|

Danas je potpisan ugovor od financiranju projekta “ZAŽELI – faza III” u Općini Podbablje.Projekt vrijedan 1.478.200,00 kn (196.190,86€) pomoći će u zapošljavanju 30 žena s ciljem zapošljavanja onih starijih od 50 godina, okarakteriziranih kao teže zapošljive.

Također, kroz projekt će gotovo 200 krajnjih korisnika dobiti potrebnu njegu, pomoć i podršku.

Načelnik općine Podbablje primio je ugovor prilikom svečanosti priređene u Podstrani, a ugovor su svečano dodijelili predsjednik Vlade RH g. Andrej Plenković, ministar rada, mirovinskog sustava i socijalne politike g. Marin Piletić i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, inače naš Podbabljanin, g. Ante Lončar.

Inače, projekt Zaželi – faza III bio je pod znakom upitnika za većinu prijavljenih pa tako i za dobar dio općina s područja Imotske krajine, stoga ova vijest još više veseli.

Dio zasluge za osiguravanje sredstava svim prijavljenima pripada i predstvanicima jedinica lokalne samouprave s područja Imotske krajine, na čelu sa gradonačelnikom grada Imotskog g. Ivanom Budalićem koji su premijeru ukazali na važnost provedbe programa Zaželi za naše sumještane prilikom njegovog posjeta Imotskom u kolovozu ove godine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Close Search Window
Skip to content