Nekategorizirano, Objave|

Stanovnici Podbablja od sada u poštanskim uredima 21263 Krivodol i 21268 Drum plaćaju račune Općine bez naknade

Hrvatska pošta i Općina Podbablje sklopile su ugovor o poslovnoj suradnji zahvaljujući kojem stanovnici Podbablja mogu u poštanskim uredima 21263 Krivodol i 21268 Drum bez naknade plaćati račune Općine (iznosi za godišnju grobnu, mjesečne komunalne i vodne naknade itd.).

Hrvatska pošta pridaje veliku važnost razvoju i dostupnosti mreže s 1016 poštanskih ureda koji se nalaze u više od 800 naselja i koji su nerijetko centralne lokacije u manjim mjestima i naseljima u kojima korisnici mogu obaviti različite usluge.

Korisnicima u poštanskim uredima diljem Hrvatske danas su, osim poštanskih, dostupne i bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske te maloprodajne usluge.

Želja da svim korisnicima u Hrvatskoj, neovisno o njihovoj lokaciji, pruže jednake mogućnosti kakve imaju i stanovnici većih gradova, Hrvatsku poštu je potaknula na realizaciju projekata suradnje s drugim tvrtkama i lokalnim vlastima te nuđenja njihovih usluga u poštanskim uredima.

Općina Podbablje tako se pridružila popisu s više od 300 ugovornih partnera Hrvatske pošte čiji se računi mogu podmiriti u poštanskim uredima bez naknade.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Close Search Window
Skip to content